top of page

Ratkaisuja heikkonäköisille ja sokeille

Laadukkaita apuvälineitä heikkonäköisille ja sokeille

Visual Focus Oy on sitoutunut tarjoamaan  ratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja itsenäisyyttä näköhaasteista huolimatta.

Suurentavat apuvälineet -
Helpota Arkea Näköongelmista Huolimatta

Suurennuslaite, joka 

suurentaa kameran avulla, 

helpottaa heikkonäköisen 

elämää tarjoamalla 

mahdollisuuden tarkastella 

lähellä olevia kohteita 

suurennetulta näytöltä, mikä 

parantaa lukemisen ja 

näkemisen kokemusta.

Ääniavusteiset puhuvat laitteet näkövammaisille - Kuuntele Tekstiä Vaivattomasti

Puhuva laite helpottaa heikkonäköisen elämää. 

 

Tällainen laite voi esimerkiksi lukea ääneen tekstiä, kuten kirjoja, lehtiä, tai näytön sisältöä, mikä mahdollistaa pääsyn informaatioon ilman vaikeuksia näkökyvyn kanssa.

Valkoiset kepit sokeille ja heikkonäköisille - Turvallista Liikkumista

Valkoiset kepit helpottavat sokean elämää toimimalla esteiden havainnoinnin apuvälineinä ja tarjoamalla liikkumisen tueksi varmuutta ja turvallisuutta.

Yhdessä löydämme juuri sinulle sopivan avun
"Näköä uudella fokuksella – Yhdessä selkeämpään elämään!"

Meillä Visual Focuksella ymmärrämme, että näkemisen haasteet voivat vaikuttaa merkittävästi päivittäiseen elämään. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita apuvälineitä ja ratkaisuja niille, jotka kohtaavat vaikeuksia näkemisen kanssa.

 

Olipa kyseessä näkövamma, ikärappeuma tai muu syy, haluamme auttaa sinua palaamaan nautinnolliseen lukemiseen, kirjoittamiseen ja valokuvien katseluun.

Kaikki tuotteemme on suunniteltu tarjoamaan apua ja helpotusta niille, joilla on vaikeuksia näkemisen kanssa. Tutustu tarkempiin tuotetietoihin ja valikoimaamme verkkosivuillamme, ja ota askel kohti parempaa näkemistä ja elämänlaatua.

Tiesithän että voit saada kelalta tukea apuvälineesi?

Sinulla voi olla lakisääteinen oikeus apuvälineisiin, jotka edistävät itsenäistä ja omatoimista arkea tai joiden avulla voit opiskella tai tehdä työtä ilman kohtuutonta rasitusta. Tämä tarkoittaa, että voit saada apuvälineitä maksutta tai osittain tuettuna joko julkisen terveydenhuollon, Kelan tai mahdollisesti jonkin muun tahon kautta.

bottom of page